29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod dårlige vaner

Hypnose mod dårlige vaner – Hypnoterapi bryder dem hurtigt og effektivt

Vi har alle en masse forskellige vanemønstre. Som enten hjælper os i den retning vi ønsker eller hæmmer os. Grundlæggende er alle vanemønstre skabt i en positiv intention, om vi vil den eller ej. Så om vi vælger at se vores vaner som gode eller dårlige, er det den værdi vi giver dem, der kategoriserer om det er gode eller dårlige vaner.
Oftest sker der dette at vi skaber en vane som er god for os, typisk i barndommen eller de unge år. Som så bliver ved med at køre i vores underbeviste sind ind i vores voksen liv. Hvor vi pludselig når til et punkt, hvor den ikke er god for os længere, samt den med tiden udvikler sig, så dette mønstre kommer til fylde mere og mere i vores liv. Hvilket gør at det kan være rigtig svært at finde hoved og hale i hvad det hele i virkeligheden handler om. Derfor er der flere og flere der får øjnene op for hypnose mod dårlige vaner, fordi det virker hurtigt og effektivt.

Hvilke dårlige vaner har du?

Som sagt har alle mennesker uhensigtsmæssige vaner i livet. I mit arbejde som hypnoterapeut og med brugen af hypnose mod dårlige vaner, har jeg arbejdet med rigtig mange forskellige slags mennesker, med hver deres udfordinger og begrænsninger i livet. Fælles for dem alle er at mekanismerne bag altid er de sammen, og bruger vi hypnose mod dårlige vaner, er primær formålet altid at neutralisere de underliggende årsager til adfærden. Som så efterfølgende vil ophøre, og samtidig skabe indsigt og mere indre ro. Så hvad er dine dårlige vaner? har du lyst/brug for at få dem sluppet? Husk at der er ikke nogle vaner som er for underlige eller som ikke kan slippes.

Arbejder dit sind med dig eller imod dig?

Sidder der en lille djævel på din skulder, som gerne vil styre dig i en destruktiv retning. Eller sidder der overvejende en engel på din skulder og skaber det liv du gerne vil. Det hele handler om dine egne selvskabte programmeringer i dit underbeviste sind. I virkeligheden vurderer dit underbeviste sind ikke om dine programmeringer er positive eller negative. Den udfører blot sit arbejde, som du har sat den til på et tidspunkt. Vi har alle forskellige programmeringer, som enten er gode for os i kort tid, lang tid eller måske ligefrem hele livet. Udfordringen ligger i når disse programmeringer ikke tjener os længere, og det er påtide til at slippe dem. Så kan det være utrolig svært at gøre selv, fordi vi har nogle kritiske funktioner/filtre i vores sind. Som holder godt fast på vores vanemønstre.

Hypnose mod dårlige vaner københavn

Er din hverdag styret af “for meget adfærd”?

Udover at vores liv er styret af vore indre programmeringer. Er der også en anden strategi som sindet benytter sig af, som er kaldet for meget adfærd. En sådan adfærd er en ubevist strategi/aflednings manøvre til at ligge låg på ubehagelige og ubearbejde følelser. En sådan adfærd har alle mennesker i varierende grad, årsagerne til denne adfærd kan være skabt helt tilbage til barndommen. Hvor man måske har lært at lægge låg på sine følelser F.eks ved at spise slik eller kager. Det kan være at man har været ked af det eller følt sig ensom og ens forældre har givet en noget sødt og følt sig godt tilpas. Så istedet for at få den kærlighed eller opmærksomhed man havde brug for dengang, har man så ubevist lavet en strategi for at noget sødt kan aflede de ubehagelig følelser. Denne strategi kan så følge en resten af livet, medmindre den bliver brudt. Hvilket kan resulterer i overvægt, at man ikke føler sig elsket eller god nok. Derudover kan denne adfærd med tiden resulterer i frustration og depression. En for meget adfærd er når adfæren styrer dig og ikke omvendt.

Her er nogle eksempler på hvordan for meget adfærd viser sig:

    • Spise for meget
    • Shoppe for meget
    • Se for meget fjernsyn
    • Træne for meget
    • Drikke for meget
Hej Benny.

Nu efter 3 måneder har jeg stadig et mere naturligt forhold til mad. Jeg overspiser ikke længere, og det vigtigste er, at trangen til det er væk.
Jeg kan smage og nyde små mængder søde sager og chips og stoppe, “mens legen er god” uden det falder mig svært.
Så hypnosen har haft en gavnlig virkning for mig.
Tak for hjælpen.

– Susanne

Hvad kan du gøre for at komme videre?

Som beskrevet tidligere kan for meget adfærd skabe kimen til selvsabotage. Der i værste tilfælde kan gøre at vi ikke får gjort det som vi virkelig gerne vil, leve det liv vi drømmer om, udsætte ting, samt fralægge sig ansvaret for ens liv. Måske man ligefrem giver omstædigheder eller andre mennesker skylden for at livet ikke flasker sig som man ønsker. Heldigvis kan der gøres noget for at slippe denne adfærd, løsningen er hypnose mod dårlige vaner, som med sin direkte tilgang opløser de gamle programmeringer. Det eneste det betinger for at der skabes et godt resultat er at du selv er motiveret for at forandringer skal ske og du ønsker at gøre en indsats undervejs.


Book dit forløb i dag

 

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20anmeldelser på Google.